Снимка: БулфотоПетел следи какво се случва с БФС, след като съдът

...
Снимка: БулфотоПетел следи какво се случва с БФС, след като съдът
Коментари Харесай

Борислав Михайлов: Времето ще покаже, може да има и три конгреса на БФС

Снимка: Булфото

" Петел " следи какво се случва с БФС, след като съдът насрочи конгрес на футболната централа на 12 октомври.

Война във футбола няма и няма да бъде позволено да избухне такава. Това сподели президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов, представен от  След другарската среща на националния отбор с Грузия, спечелена с 4:1, Михайлов приказва за решението на Софийския градски съд (СГС) да има ексклузивен конгрес на 12 октомври.

" Към момента има конгрес, призован от съда и призован от изпълкома. Времето ще покаже, може да има и три конгреса. Никой не не разрешава броя на конгреси. Няма да разреша да има война във футбола и разнобой, каквито се случват в други сфери на нашия живот. Ще си има конгрес ", сподели Михайлов.

Според него сега се стига до казус, защото в никакъв случай съд не е решавал по кое време да се прави конгрес.

" Времето е малко, за един месец мъчно се провежда, изключително когато няма изключителна обстановка. Извънредната обстановка е пандемията, само че ние би трябвало да се съобразим ".

По-рано през деня БФС коментира решението на съда, откакто на изпълком реши постоянен конгрес да има на 12 март 2022 година

" На него (конгреса) хората, които ще се кандидатират, ще имат опция да убедят делегатите кой е по-добрият избор. Война няма, преекспонира се доста. Това е футбол и БФС организира футболният живот в България. Няма нищо особено ", приключи президентът на БФС.

За дуела с Грузия и останалите срещи на националния отбор Михайлов сподели, че е удовлетворен.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР